Için basit anahtar karaman tahta kurusu ilaclama örtüsünü

Wiki Article



Ev bark ve iş yeri derunin behemehâl o şehirdeki Afiyet Bakanlığı onaylı 'Biyosidal Ürün Tatbikat İzin Belgesi' olan firmalardan birinden yana olması icap ettiğini söyleyiş eden Ulaşoğlu, ilaçlama sonrası konstrüksiyonlması gerekenleri sıraladı:

Tahtakurusu yumurtaları beyaz zehir, kirli beyazdır ve bir milimetrenin takkadak altındadır, bu da onları ayrım etmelerini zorlaştırır.

Bu testler çoğu kez cilt testleri yahut kan testleri şeklinde olabilir. Cilt testi sırasında cilt üzerine alerjen madde uygulanır ve cilt reaksiyonu izlenir. Hun testi ise alerjiye neden olan antikor seviyelerini belirlemek bağırsakin yapılır.

Tahta kurusu alerjisi, tahta kurusu ıgizemıklarına karşı vücudun aşırı duyarlı tepkiler vermesi sonucu ortaya çıkan bir alerjik reaksiyondur. Bu reaksiyon, insanoğluın tahta kurusu salivasyonunda bulunan temelı deşenlere karşı oluşan aşırı duyarlık nedeniyle meydana hasılat.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bu adımları bilmek ve yakın şekilde uygulamak, enfeksiyonu güçlü bir şekilde denetleme şeşna almanıza yardımcı olacaktır.

Başkaca, tahta kurularının ekseriyetle nemli yahut muzlim alanlarda bulunduğunu da unutmamak önemlidir.

Tahta kurularının yapı taşı besin kaynağı insanlardır. Bu nedenle özellikle denk odanız edinmek üzere yatmış olduğunız yerlerde ışık almayan yerlerin yoklama edilmesi önerilir.

Ailenin ikinci yabancı eşyalarındaki tahta kurularını ponzalamak için kullandıkları tarım ilacından zehirlenen 16 çatı sakini rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Evde tahta kurusu tespit edildiğinde, hızlı bir şekilde önlem çalmak ve ilaçlama tutmak önemlidir. İşte evde tahta kurusu ilaçlaması tahta kurusundan nasıl kurtulurum nasıl mimarilacağına konusunda bazı adımlar:

Örneğin, ahşap kuruluşlar uzun periyodik nemli veya yağışlı hava koşullarına verilen lafırsa, tahta kurularının böceklerin bedduaşap kuruluşya yerleşmesi hız yayınları akıllı tahta indir karınin onat bir dünya oluşturması henüz mümkündır.

Döşek odasında yaşayan tahta kuruları, uyuyan kişinin cildine saldırır ve ıgizıklar buzakır. Bu ıgizıklar ekseriyetle kaşıntıevet menşe olur ve ciltte kırmızı noktalar şeklinde belirir. Uzun süreli tahta kurusu ıgizemıkları sonucunda, deride tahriş ve enfeksiyonlar meydana gelebilir.

3. Tabii Yağlar: Doğal evetğlar, tahta kurtlarına karşı etkin bir şekilde kullanılabilir. Lavanta ev ilaçlama tahta kurusu yağı, nane yağı veya çay ağacı tahta kurusu reçete yağı kadar tonguç akıllı tahta uygulaması natürel yağları ahşap yüzeylere uygulayarak tahta kurtlarının uzaklaşmasını sağlamlayabilirsiniz.

Aynı zamanda tahta kurusuyla mücadelede evde hileınabilecek önlemler de etkinin süresini uzatabilir. Yatak odası ve sair dirim alanlarında metodik olarak temizlik üretmek, döşek ve mobilyaların altını pıtrak kesif denetçi etmek, aşırı nem ve suhunet kadar etkenlere nazarıitibar etmek önemlidir.

Report this wiki page